Onze diensten

Klikopmorgen beschikt over een groot netwerk van experts en partners, vanuit deze krachtige basis bieden wij de volgende diensten, veelal kosteloos, aan.

Pack icon
Hulp nodig bij welke diensten je nodig hebt? 
Vraag het aan jouw Coach!

Expertadvies & Coaching

Onafhankelijk advies met een plan van aan pak, altijd met jouw bedrijfsbelang altijd op de eerste plaats.

Workshops

Leer van experts of van andere ondernemers alles over de kansen en valkuilen van bedrijfsdigitalisering. Er is regelmatig een workshop, rondetafelgesprek of leren-van-elkaar kring bij jou in de buurt.

Assessments

De Klikopmorgen Coach maakt samen met jou een scan van jouw bedrijf. Hierna weet je waar je staat op het gebied van digitalisering en welke volgende stappen het meeste rendement of resultaat bieden.

Marktonderzoek & matching

Door ons grote netwerk kunnen wij als snel een juiste match vinden voor jouw unieke digitaliseringsvraag. Zo hoef je het wiel niet helemaal zelf uit te vinden. Wel zo makkelijk.

Fieldlabs

Sommige investeringen gaan niet over één nacht ijs. Daarom bieden wij door het hele land testlocaties uit (‘Fieldlabs’) waar je vrijblijvend software of toepassingen kunt uitproberen. Een onafhankelijk expert geeft vervolgens maatadvies voor jouw bedrijf.

Kennis & Training

Een bedrijf digitaliseren is in de eerste plaats mensenwerk en daarom is de juiste kennis en ervaring de belangrijkste voorwaarde voor succes. Op onze Kennis en Training pagina vind je naast uitgebreide opleidingsinformatie ook de contactgegevens van gespecialiseerde Coaches die maatadvies bieden.

Fondsen & Financiering

Voor sommige digitaliseringstrajecten kan soms financiering nodig zijn. Op onze Fondsen en Financiering pagina vind je diverse subsidie- en financieringsmogelijkheden. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens van gespecialiseerde Coaches die maatadvies bieden.