Vaardigheden & Training

Digitaliseren is mensenwerk. Met slimmer werken kun jij en jouw team nog beter presteren. Wij helpen je graag.

Hiermee ondersteunt Klikopmorgen

Expertadvies voor slimmer werken

wat moeten jouw mensen kennen en kunnen als je een nieuw ERP-systeem introduceert? Of een nieuw plannings- of toolingsinstrument? En hoe wil je jouw mensen meekrijgen in de grote veranderingen die dit met zich meebrengen?  

Een Klikopmorgen Coach kan je helpen om jouw bedrijf te matchen met de juiste slimmer-werken-expert. Hiermee verzeker je jezelf van onafhankelijk advies op maat.

Nieuwsgierig hoe jij kosteloos eigen expertondersteuning kan aanvragen?
Zo vraag je het aan

Generatieve A.I. voor jouw bedrijf

Generatieve AI technieken zoals Chat GPT, Gemini of Copilot helpen jouw team, systemen en onderneming om slimmer te werken. Neem via Klikopmorgen deel aan een inspirerende kennissessie. Ook kun je met je eigen team aan de slag met een ‘in company' workshop

Ook kan de Klikopmorgen Coach jou in contact brengen met een expert die jou helpt om jouw organisatie door te lichten op kansen met AI of data.

Benieuwd hoe AI jouw onderneming en team een stap verder kan helpen?
Bekijk Agenda

Slimmer managen van kennis en ervaring

Met een digitaal leermanagementsysteem ga je slimmer en efficiënter te werk en haal je alles uit jouw medewerkers! Je gaat systematisch te werk met jouw vakmensen, bijvoorbeeld met werkinstructies, trainingsmodules en inwerkprogramma’s die volledig zijn gericht op de unieke processen in jouw bedrijf.

Daarnaast kun je eenvoudig de voortgang monitoren door alle kennis, certificeringen en vaardigheden overzichtelijk vast te leggen.

Nieuwsgierig naar de kansen voor jouw bedrijf?
Zo vraag je het aan
Hiermee ondersteunen onze partners

Ontdek onze 'marktplaats' van digitale vaardigheden en skills, aangeboden door één van onze vele partners:

Wil jij jezelf ontwikkelen op digitale vaardigheden of zijn er mensen uit jouw team die ontwikkelmogelijkheden voor zichzelf zoeken? Er is behoorlijk wat aanbod. Neem contact op met een van onze specialisten om je op weg te helpen.

Bekijk deze mogelijkheden in Brabant

Brabant Leert

Brabant Leert ondersteunt Brabanders in omscholing met informatie, cursussen en persoonlijke begeleiding, inspelend op de arbeidsmarkt.

Mastering Data en A.I

The Mastering Data & AI program revolves around learning to lead a data‐science & AI initiative and achieve real impact.

Real-World Data Science & A.I.

The Real-World Data Science & AI program is targeted at professionals who want to develop a realistic image of the opportunities that Data Science and AI brings to organizations

Bekijk deze mogelijkheden in Limburg

Limburg Leert

LImburg Leert helpt alle Limburgers bij een toekomstbestendige positie op de arbeidsmarkt. Werknemers, werkzoekenden en werkgevers.

Bekijk deze mogelijkheden in Nederland

OOM Cursuscatalogus

In de Cursuscatalogus bieden cursusinstituten hun, voor de branche relevante, cursussen aan.

Catalogus trainingen en cursussen NL leert

A+O Metalektro catalogus trainingen en cursussen NL leert door. Ben jij al helemaal toekomstproof? Train je digitale vaardigheden!

Smart makers academy Nederland

De Smart Makers Academy ontwikkelt metrolijnen die je kan zien als leerroutes. De stations op deze routes staan voor korte, diepgaande onderwijsmodules.

Mikrocentrum

Mikrocentrum is het verbindende platform voor de hightech- en maakindustrie. Ontdek hun cursussen, events en het High Tech Platform.

ROVC

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen duizenden mensen een praktijkgerichte opleiding

STODT

STODT is de technische bedrijfsopleider in verspanen en meten, opgericht door en voor vakmensen.

Inventas

Inventas is een kennis- en trainingsinstituut in de techniek. Inventas ondersteunt engineers binnen industriële bedrijven met cursussen en opleidingen.

Kennismanagement systemen

Bibliotheek met online modules

oZone is een gebruiksvriendelijke leeromgeving, ontwikkeld voor en door technische bedrijven.

Inspiratie opdoen bij andere bedrijven en kennisinstellingen?

Leer samen met en van andere bedrijven hoe zij omgaan met digitalisering en wat er nodig is aan vaardigheden binnen jouw team. Of wil je jouw kennis delen?

Mis je iets? Of heb je vragen?

Deze specialisten staan voor je klaar:

Text Link
Werkgebied
Slimmer werken: Onboarding, instrueren, informeel leren op de werkvloer, organiseren skills en vaardigheden, kennismanagement, oZone, verandermanagement, Techniekcoalities Training en opleidingen voor werkenden in de techniek mn. op MBO niveau.

Anke Meuffels

Anke Meuffels

Specialist slimmer werken op de werkvloer en MBO-opleidingen
Koninklijke Metaalunie
Koninklijke Metaalunie
Zeeland
Zeeland
Limburg
Limburg
Opleidingsspecialist
Opleidingsspecialist
Noord-Brabant
Noord-Brabant
Text Link
Werkgebied
Gespecialiseerd in Leven Lang Ontwikkelen en begeleiden van organisaties in de ontwikkeling van leer/ontwikkeltrajecten van professionals. Ondersteuning van organisaties bij digitale transitievraagstukken.

Geert-Jan Peters

Geert-Jan Peters

Specialist AI opleidingen WO
TU/EAISI
TU/EAISI
Limburg
Limburg
Zeeland
Zeeland
Opleidingsspecialist
Opleidingsspecialist
Noord-Brabant
Noord-Brabant
Text Link
Werkgebied
Adviseur (maatwerk) opleidingsprogramma's voor professionals op het gebied van Data Science & Artificial Intelligence. Ondersteunt organisaties & individuen bij het invullen van hun opleidingsvraagstukken.

Nina Zwartkruis

Nina Zwartkruis

Specialist Opleidingen professionals WO/HBO
Opleidingsspecialist
Opleidingsspecialist
TU/EAISI
TU/EAISI
Limburg
Limburg
Noord-Brabant
Noord-Brabant
Zeeland
Zeeland
Text Link
Werkgebied
Smart industry, productie, procesoptimalisatie, productieautomatisering, robotisering, mens & technologie, verandervermogen, verbeteren (arbeids)productiviteit, slimmer werken, lerend netwerk voor open innovatie

Petra Mouthaan

Petra Mouthaan

Specialist Slimmer werken op de werkvloer
Midpoint-Brabant
Midpoint-Brabant
Midden-Brabant
Midden-Brabant
Opleidingsspecialist
Opleidingsspecialist