2-daagse workshop GenAI (Chat GPT/Copilot) *Vol*

10
June
15:00
18:00
UUR
Werkendam
A.I.
Dat we met Generatieve AI (GenAI) nieuwe content kunnen creëren, zoals afbeeldingen, video's, audio en tekst weten veel mensen al, hoe dit praktisch is in te zetten voor uw bedrijf is niet altijd even duidelijk. We nodigen je graag uit om met ons aan de slag te gaan!

De snel evoluerende mogelijkheden van GenAI, zoals toegepast in contentcreatie met behulp van programma's zoals ChatGPT, bieden ongekende perspectieven voor uw bedrijf. Klikopmorgen nodigt u samen met Werkendam Maritime Industries van harte uit voor een unieke kans om dieper in de wereld van GenAI te duiken doormiddel van twee workshops op maandag 10 juni en maandag 17 juni.

Doelgroep:

Deze workshops zijn bedoeld voor bedrijven uit de maakindustrie die niet alleen op de hoogte willen zijn van de mogelijkheden van Generatieve AI, maar ook hands-on ervaring willen opdoen. Deze workshops bieden een mooie kans om te leren en experimenteren met de mogelijkheden van Generatieve AI en te brainstormen over de toepassingen in het eigen bedrijf.

Kleine Groepen:

Om een persoonlijke ervaring te waarborgen, zijn er maximaal 10 deelnemers per workshop.

Werken op eigen laptop.

Programma

Let op: dit is een 2-daagse workshop!

Datum: 10 juni en 17 juni (deelname aan beide dagen verplicht)

Tijd 10 juni: 15.00-18.00 uur

Tijd 17 juni: 15.00 - 18.00 uur

Beatrixhaven 8b, Werkendam, 1e etage