Bijeenkomst Hellings Machinebouw

21
March
15:00
19:00
UUR
Thema
No items found.
Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt? Productiviteitskring regio Zuidoost bij Hellings Machinebouw in Sint Oedenrode

Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt?

Hoe verbeter jij de prestaties van je bedrijf? Op gevoel of op basis van de werkelijkheid?
Gebruik jij de bedrijfsdata uit je ERP systeem en je machines om te anticiperen op veranderingen en het nemen van beslissingen? Zodat je sneller en beter onderbouwd kunt handelen dan de concurrent. De data in jouw bedrijf is een bron van informatie. Het biedt kansen en mogelijkheden om je klanten beter te helpen, processen te verbeteren en de mensen in je bedrijf inzicht te geven. Data is er meestal in overvloed. Maar pas als je de juiste vragen stelt en data uit je machines en processen bij elkaar kunt brengen, heb je er iets aan. Wat werkt in de praktijk? Wat zijn oplossingen bij collega-bedrijven? Dat is waar het om gaat in deze bijeenkomst. Met veel praktijkvoorbeelden en het delen van ervaringen met collega’s.

Productiviteitskring
Productiviteitskringen zijn regionale Teqnow bijeenkomsten waarbij we te gast zijn bij een collega Metaalunielid. Het draait om inspiratie & kennis over slimmer en productiever werken in het mkb metaalbedrijf.  Uiteraard kunnen we je in het tijdsbestek van de bijeenkomst geen uitgewerkt succesrecept aanreiken voor jouw specifieke situatie. Wat je wel kunt verwachten is een overvloed aan ideeën en tips uit de praktijk van Teqnow en collega bedrijven voor jou. Ook is er veel ruimte om te sparren met vakgenoten en om kennis, ervaring en inzichten met elkaar te delen.

Doelgroep
Deze bijeenkomst richt zich op iedereen binnen het bedrijf die de behoefte voelt om processen te verbeteren, maar niet goed weet waar te starten.

Programma

14.30 - 15.00 uur Inloop

15.00 - 15.10 uur Opening
15.10 - 16.00 uur Korte toelichting door Harm van de Pol van gastbedrijf Hellings Machinebouw over hun bedrijfsmodel, producten en productie en hoe zij verbeteringen en innovatie aanpakken. Aansluitend is er een rondleiding door de productie en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

16.00 - 18.00 uur Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt? Meer dan 50 voorbeelden en tips van collega-Metaalunieleden die je kunnen inspireren om je eigen actieplan op te stellen. Tussendoor vertellen de mensen van Hellings hoe zij slim data gebruiken en is er ruimschoots tijd om met elkaar te sparren over wat voor jou en je collega’s werkt.

18.00 - 19.00 uur Borrel

Datum en locatie
• Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 maart 2024 van 15.00 tot 19.00 uur.
• Locatie:  Hellings Machinebouw, Glidenstraat 1, 5492 NN in Sint-Oedenrode

Aanmelden
Wanneer de maximale capaciteit is bereikt, moeten we de registratie helaas sluiten. We vragen jullie daarom per registratie slechts 1 persoon aan te melden en extra personen apart te registreren.

Kosten
Deelname is voor leden van Koninklijke Metaalunie en deelnemers van Teqnow kosteloos. Door een bijdrage vanuit EDIH-Zuid/Klikopmorgen kunnen ook andere  maakbedrijven zich hiervoor aanmelden. Registreren voor dit evenement kan via de Teqnow Website (zie registratiebutton rechtsboven op de pagina).

Ben je nog geen lid van Koninklijke Metaalunie of Teqnow deelnemer? Mail dan even naar: info@teqnow.nl.

Programma

Doelgroep

Bedrijven met een productie omgeving
Aanmelden
Zet in mijn agenda
Bijeenkomst Hellings Machinebouw
Hellings Machinebouw, Sint-Oedenrode
Je productiviteit verhogen met data uit je bedrijf: wat werkt? Productiviteitskring regio Zuidoost bij Hellings Machinebouw in Sint Oedenrode
Mar 21, 2024 15:00
Mar 21, 2024 19:00
Oct 18, 2024 17:00