Call to (h)action: Tijd voor cyberactie in jouw bedrijf!

23
January
15:00
18:49
UUR
Thema
No items found.
Als ondernemer ben je er ongetwijfeld bewust van, dat cybercriminaliteit een serieuze bedreiging kan zijn voor jouw bedrijf. Voor degenen die nog niet volledig doordrongen zijn van dit feit, is het hoog tijd om wakker geschud te worden!

Weet jij wél al wat actuele bedreigingen voor jouw bedrijf zijn? Dan merken we nog vaak dat het ondernemen van preventieve actie naar achteren wordt geschoven, of nog erger: vergeten.


Tijd voor actie!


Op 23 januari 2024 vindt Call to (h)action plaats, waarbij verschillende organisaties zich belangeloos inzetten voor de cyberveiligheid van Limburgse ondernemers. We bekijken gezamenlijk de uitdagingen die jouw bedrijf kunnen raken en belichten mogelijke oplossingen vanuit verschillende standpunten. Zo kun jij als ondernemer, een beter beeld krijgen van de actie die je kan ondernemen. In een tijd waarin een énkele cyberaanval roet in het eten kan gooien van al jouw inspanningen voor een gezond bedrijf en vitale medewerkers, biedt deze dag een platform om van denken over te gaan tot preventieve actie!


Je bent van harte welkom in de ECI in Roermond op dinsdag 23 januari 2024 vanaf 15:00 uur. Alle betrokken bedrijven zetten zich belangeloos in, omdat ze van mening zijn dat dit onderwerp meer bekendheid verdient. Ze staan klaar om jou te voorzien van waardevolle tips die je direct kunt toepassen.


Call to (h)action wordt mogelijk gemaakt door Digiwise, Regitel, Vista College, EDIH en PVO Limburg.

Programma


Lisa de Wilde – Cybersecurity Expert

Lisa de Wilde, een vooraanstaand expert op het gebied van cybersecurity, deelt haar uitgebreide ervaring in het oplossen van complexe cyberaanvallen. Met haar advies heeft ze talloze organisaties geholpen zich voor te bereiden op en te beschermen tegen security-incidenten. Tijdens haar interactieve presentatie neemt ze het publiek mee in de wereld van incident response, waarbij ze praktijkvoorbeelden van ransomware-aanvallen deelt. Ontdek de lessen die zijn geleerd en hoe kennisdeling cruciaal is in het versterken van de cyberbeveiliging van jouw organisatie.


Paul Ramakers – De Waarde van de Wil
Paul Ramakers werpt een andere blik op het thema door te onderzoeken waarom we vaak streven naar wat we niet doen en toch veel doen wat we eigenlijk niet willen. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal over de waarde van de wil en de prijs die hij moest betalen. Deze inspirerende presentatie brengt je terug naar de kern en moedigt je aan om van daaruit één belangrijke stap te zetten. Paul slaat ook de brug naar een vitalere organisatie en deelt inzichten over het vinden van balans in de moderne zakelijke wereld.

Na de presentaties van Lisa de Wilde en Paul Ramakers is er ruim de tijd om te schakelen met de aanwezige organisaties, die je helpen de vinger op de zere plek van jouw bedrijf te leggen, je uitleggen wat je hiertegen kan doen en bij welke bedrijven je daarvoor terecht kan!


Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je jouw plek tijdig reserveert!

Doelgroep

Bedrijven met een productie omgeving
Aanmelden
Zet in mijn agenda
Call to (h)action: Tijd voor cyberactie in jouw bedrijf!
ECI Cultuurfabriek, ECI 13, 6041 MA Roermond
Als ondernemer ben je er ongetwijfeld bewust van, dat cybercriminaliteit een serieuze bedreiging kan zijn voor jouw bedrijf. Voor degenen die nog niet volledig doordrongen zijn van dit feit, is het hoog tijd om wakker geschud te worden!
Jan 23, 2024 15:00
Jan 23, 2024 18:49
Oct 18, 2024 17:00