Slimmer werken voor meer (arbeids)productiviteit in Midden-Brabant

09
November
15:30
18:45
UUR
No items found.
Het is tijd voor een strategische zet: we moeten de (arbeids)productiviteit in Brabant opkrikken. Dit vergt slimmer werken op zowel sociaal-organisatorisch als technologisch vlak. Sta jij aan het roer van een onderneming in de maakindustrie en logistiek in Midden-Brabant? Dan is deze boodschap voor jou! In deze snel veranderde economische omgeving sta jij als ondernemer voor talloze uitdagingen. Maar laat dat je niet ontmoedigen. Het is juist nu van cruciaal belang om jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Het is tijd om slimmer te werken en de kracht van innovatieve technologieën te omarmen.

Wij nodigen jou persoonlijk uit voor "Hét schakel-event voor de industrie en logistiek”, speciaal op maat gemaakt voor ondernemers zoals jij, actief in de maakindustrie en logistiek in onze regio. Samen zullen we de stappen bespreken die nodig zijn. Ben jij klaar voor de toekomst?

Geef via de knop hieronder aan of je er wel of niet bij kunt zijn. Samen met Midpoint Brabant kun je bouwen aan het volgende hoofdstuk van succes in de Midden-Brabantse maakindustrie en logistiek!

Programma

Programma:

15.00u  Inloop

15:30u  Introductie door Petra Mouthaan & Twan van Lankveld, Midpoint Brabant

15:45u  Plenaire sessie: Wat is AI (bewustzijn en begrip) en hoe vervlecht je dit in je eigen context en strategie als organisatie? Door Sasker Soontiëns & Tijs Berens, Skill-Up

16.30u    Start workshopronde 1 (keuze uit 3 workshops)

17.15u    Start workshopronde 2 (keuze uit 3 workshops)

18.15u   Plenaire afsluiting met borrel en de kans om nieuwe technologie in de

praktijk te ervaren met demo’s AR, VR en interactieve video door Practoraat Interactieve Technologie en MindLabs.

18.45u   Einde

Keuze workshops

  1. 1. ChatGPT voor innovators/(HR)managers en directeuren. Wat zijn toepassingsmogelijkheden met ChatGPT in het borgen en expliciet maken van impliciete kennis? Door Skill-Up.
  2. 2. Geen (vak)mensen te krijgen in je productie? Ondernemers en onderwijs over het lerend netwerk voor open innovatie in de maakindustrie. Door ondernemers, Midpoint Brabant, Avans Hogeschool, Fontys en Onderwijsgroep Tilburg.
  3. 3. Transportplanning & AI (circulaire stromen). Door Logistics Community Brabant.
(Hét schakel-event voor de industrie en logistiek is niet bedoeld voor sales en consultants)