XXL demo-event Robotica & Technologie

12
October
13:00
17:00
UUR
No items found.
Ontdek de toekomst van robotica en technologie tijdens ons XXL demo-event Robotica & Technologie op 12 oktober 2023! Dit evenement brengt de meest innovatieve bedrijven op internationaal niveau én regionale spelers samen in Vlissingen. Hier zullen de bedrijven praktische demonstraties geven van hun geavanceerde robotica en technologische toepassingen. Het is dé gelegenheid om te zien hoe deze toepassingen als oplossing kunnen bijdragen aan verbeterde efficiëntie en veiligheid voor jouw werkprocessen.

Wat kun je verwachten op ons XXL Robotica & Technologie demo-event? We hebben een gevarieerd programma samengesteld dat een perfecte mix biedt van praktische demonstraties en inspirerende inzichten. Gedurende de dag zullen we boeiende korte presentaties organiseren waarin experts de nieuwste ontwikkelingen delen op het gebied van Artificial Intelligence, Virtual & Augmented Reality en Robotica.

Tijdens de praktische demonstraties krijg je de unieke kans om interactie te hebben met cutting-edge robots en andere technologische hoogstandjes. Van autonome drones en humanoïde robots tot geavanceerde VR-ervaringen, ons evenement biedt een overvloed aan fascinerende technologische innovaties.

Dit is een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, visionaire ondernemers en experts op het gebied van robotica en technologie. Je kunt waardevolle contacten leggen, ideeën uitwisselen en mogelijk zelfs partnerschappen aangaan voor toekomstige samenwerkingen.

Programma

Programma

13.00 Inloop

13.30 Welkom, toelichting op programma

13.45 Presentatie resultaten van het IRI project

14.00 Start demo's opening door Jo-Annes de Bat

14.30 Technologie pitch KV-Techniek

15.00 Technologie pitch Emerson

15.30 Technologie pitch Skyebase

16.00 Netwerkmoment

17.00 Einde

Exposerende bedrijven

SPIE

Sorama

Emerson

ID-Tec

Terra Inspectioneering

ITIS

Imagine Creative Agency

Fieldlab Zephyros

Skyebase

ExRobotics

KV Techniek

Scalda

Hilti

Quasset

Sprint Robotics

Serenity System Design - Serenity Robotics


XXL Demo Event Robotica
Lees meer over de pitches
(Toegang tot dit evenement is gratis na aanmelding}