Zoek een coach die bij jouw jouw regio en sector past!
Geïllustreerd EDIH medewerker
X

Funding & Finance

Soms lukt het je als onderneming niet om de middelen vrij te maken die nodig zijn om de digitale doelen te behalen. Wij helpen je in dat geval graag verder om te zoeken naar een passende oplossing.

Neem op tijd contact met ons op!

Als ondernemer heb je soms scherp welke stappen in digitalisering je moet zetten om te groeien, maar beschik je niet over budget om deze investering(en) te doen. Ondernemers die hier tegenaan lopen, nodigen wij uit om contact op te nemen hun Klikopmorgen-Coach, zij kunnen je vervolgens in contact brengen met één van onze Investmentsmanagers. Er zijn voor ondernemers diverse financierings- of subsidiemogelijkheden.

Vooral bij subsidies is het echter belangrijk om al in zo vroeg mogelijke fase contact met een Klikopmorgen-Coach op te nemen, zodat onze Investmentmanagers je in de juiste fase kunnen informeren over de haalbaarheid en de voorwaarden.

Kan je dus niet wachten om met jouw onderneming digitale stappen te zetten en zoek je ondersteuning bij financiering? Neem dan contact met jouw Klikopmorgen-Coach, bel met Klikopmorgen.nl via 0486-47790 of mail ons: info@klikopmorgen.nl.